Saturday, January 3, 2009

My upgraded cosy sewing corner

Finally I upgraded my sewing corner...and Im loving it so muchhsss. Thanks my husband for willingly to tong-tong with me for the total cost. Love you also apart from the new corner :p

6 comments:

idajer said...

wah, dah upgrade!nice!! suka dgn semangat kamu!!:-)

Timmy said...

hi mai... nice new sewing corner.. i pon ada my own place for sewing coz i mmg jahit all my baju kurung sendiri.. tak penah tempah2 ni... heheh.. hopefully nnt kalau i ada anak girl boleh turunkan ilmu menjahit pada dia ... ehh u belajar la jugak buat tulang belut sumer tu.. bukan senang nak belajar tau...

YusVogue said...

mai..jelesnya tgk..hehe
kita ada mesin tp tak bergerak2 buat apa2pun (teruk kan?)

tapi memng ada satu project besar nak start this year gak.. hehee.. nanti kita share k..

kalau nak buat itew corner.. kena sewa kat my mom's la hehe..belikan segala pekakas tu utk memudah kan kita menjahit plus for her gak.. aci tak?hehe

okinokiyo said...

idajer : thanks!

timmy : haa i nak belajar la ni..pastu aritu jahit sket sakit blkg.dah la i mmg ada backpain.tu yg hubby suh beli proper meja sbb mea makan dah jadik meje keje dia.hehe

yus:ohh jgn la jeles, sbb semua org leh buat the same thing.its a matter of when jek...:p

fadillah said...

Mai....looks comfy la sewing corner tu. best2...

Ms. Angry said...
This comment has been removed by the author.