Monday, July 20, 2009

Storage hunting - Part 1

I went for storage hunting and bought lots of stuff, but still I need to buy more. Why?
Because when I reached home, only I realised how I want to organized my fabrics.

I bought 3 transparent container which I plan to sort the fabrics to 1) buy locally 2) buy online 3) plain colors. Then, after arranging those, I plan to sort them based on 1) buy locally 2) buy online 3) plain colors 4) in progress 5) to sell 6) scraps


So, can you see? I still need another 3 boxes. Im talking about large box here. Then I forgot to buy containers for trims, needles, threads, bobbins....I dont think I can finish this by this month. Nevermind, I love the hunting process.

...And after I properly sorted and arranged them all, we did some makeover. I switched the computer and my sewing machine position. I think I love the new sewing machine position...

Happy day to you all!

5 comments:

alamaya said...

nak tgkkkk.....boleh la bagi inpirasi kat saya yang ada bilik jahit semak samun...hahaha...bayangkan mai bilik jahit kita combined dengan bilik kerja hubby dan bilik mainan kyra....sebabnya biar sume satu tempat ...tak yah guna bilik lain tapikan....semak nye....samala..saya pun perlu buat storage hunting.....

okinokiyo said...

jannah : nak tgk completed means lambat lgi laa...sbb belum abis beli brg hehehe so pakai apa yg ada ni dulu..tak smpt nak pegi sunday aritu..

ehh i punya working space is my living room ok..tu pasal i susah invite org dtg rumah haha

CikTie said...

nak share juga...ciktie letakkan brg2 kraf kat storage yg ada drawer2 tu. Then i put label on it. 1st drawer- brg2 tajam (gunting/jarum etc) 2nd drawer- all my ribbons and so on. Jadi anak2 pun dah tahu...itu storage/almari mama...!

melorr said...

oki..kalo working space kat living room u bole buat ala2 ikea nyer style. most of their picture showroom ade tunjuk how dining area turn into working area when needed! check out ikea catalog for ideas! gluk!

*nice sewing books dear! makes me drools haha!

okinokiyo said...

ciktie : i ada gak tu utk storage brg bisnes lain..haa bygkan betapa bnyknye storage rumah i ni?? tu belum cerita si kecik nak bukak tutup jek

melorr : i bab ikea punya catalog tgk hari2 pun tak sudah2.mmg inspiring.nnti i tunjuk my sewing area sbb tak smpt lagi nak capture time siang. sbb bila dah malam tak ckp lighting, gmbar tak cantik sgt..

ohh the sewing books itu la kitab i belajar menjahit hehehe