Thursday, December 10, 2009

My (incomplete) version of Itti Bitti dress

Since everybody doing the Itti Bitti Dress, I want it too :p after downloading the pattern, this is my version..but an incomplete version sebab I dont know what fabric shud I put at the bottom..

DSCN7093

I think I want to put a plain white or beige fabric with the red printed as trim..Do you think it will turn out nice?

Or you can tell me?

7 comments:

kaezrin said...

melampau tak kalau letak stripe2 polkadot??? ker terlalu rojak??

okinokiyo said...

kak elin : tu la tatauu sbb suppose top la buat plain ke polka dot ke..sekali dah ptg baru la nak termenyesal..nnti let see camne..

J said...

i think polka dots / stripes / floral prints in blue will look nice. At least to my eyes lah :)

Zura said...

hi mai! i think that bodice fabric is really nice and unique (is it jennifer paganelli?). my idea plain dark red bottom (ikut kaler bird tu) and trim band guna the top fabric cantik :)

okinokiyo said...

J : thats y..i dont have any blue yg match this red fabric..

zura : betull..its her design!oh really eehh?i nak carik plain dark red la mcmni sbb geram betul bila keje halfway done nihh!

neeza said...

kalo pakai kain net buat ala-ala tutu pon cantik jugak.. i'm thinking to make one dress for zahra macam tu - skirt kembang kain tutu. tapi takut akak tomboi tu taknak pakai.. heheh

kirana said...

plain white lawa